Aanleveren advertentiemateriaal

Graag stellen wij onze relaties ervan op de hoogte dat wij een update hebben doorgevoerd in onze advertentie portal. Vanaf heden maken wij gebruik van deze nieuwe versie van de portal voor het uploaden van het advertentiemateriaal voor de tijdschrifttitels Vriendin, Weekend, Royalty, Santé, Party, Mijn Geheim, HP/De Tijd en alle overige specials van Audax Publishing. Voortaan kunt u alleen via deze advertentie portal uw advertentiemateriaal aanleveren.

Het aanleveren van advertentiemateriaal
Tien dagen voor de deadline ‘aanleveren advertentiemateriaal’ ontvangt u een persoonlijke e-mail met alle informatie die u nodig heeft voor het plaatsen van het advertentiemateriaal in de juiste titel en editie. In deze e-mail vindt u ook een link naar de advertentie portal waar u het advertentiemateriaal direct kunt uploaden.

Advertentiemateriaal aanpassen
Materiaal dat niet aan de technische voorwaarden voldoet, wordt in de portal automatisch afgekeurd. Een extra service die wij u bieden in de nieuwe advertentie portal is het herstellen van materiaal. Indien het materiaal wordt afgekeurd, krijgt u de mogelijkheid om het materiaal te repareren voor zover dat technisch mogelijk is. Mocht dit technisch niet mogelijk zijn, dan dient u het materiaal zelf aan te passen/te herstellen. Uiteraard blijft u zelf verantwoordelijk voor het aangeleverde materiaal.

Wij vertrouwen erop dat wij met deze wijzigingen de kwaliteit en het gebruikersgemak van het aanleveren van advertentiemateriaal verder hebben verbeterd. Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 020-5979641.