Uitbreiding team Audax Media

Per 12 maart 2018 is Manon Meinsma bij Audax Media gestart als Management Assistente ter ondersteuning van de directie. Daarnaast zal zij voor commerciële samenwerkingen de schakel zijn tussen de accountmanagers, media ordering & traffic en de overige afdelingen als marketing/redactie. In deze functie zal zij zich bezighouden met o.a. het voorbereiden van sales pitches en het uitwerken van (branded content) campagnes en campagneplanningen.

Wij heten Manon van harte welkom bij het Audax Media team!

Audax Media
Per 1 januari 2018 is het sales team van Audax Publishing overgegaan in de nieuwe werkmaatschappij Audax Media, waarin alle commerciële activiteiten van Audax worden verenigd. Niet alleen blijft Audax Media de advertentieverkoop voor de mediamerken van Audax Publishing vervullen, ook draagt zij bij aan commerciële trajecten voor de andere werkmaatschappijen van Audax en externe mediapartners en wordt de Audax Business Club (ABC) voor grote partnerships.