Uitbreiding team Audax Media

Per 3 april 2018 is het Audax Media team verder uitgebreid met de komst van Sabina Erents (49 jaar). Met bijna 20 jaar ervaring als senior accountmanager bij TMG heeft Audax Media hier een echte sales topper binnen gehaald. Binnen Audax Media ligt de focus voor Sabina vooral op het contracteren van zoveel mogelijk partners voor de recentelijk opgezette Audax Bubbels Club.

Wij wensen Sabina veel succes en vooral veel plezier bij Audax Media!

Audax Bubbels Club
Bubbels Club is dé plek waar bijzondere mensen elkaar op een sprankelende manier ontmoeten, inspireren en versterken, natuurlijk onder het genot van een glaasje bubbels. Want bubbels staan voor gezelligheid, waarmee je op elk moment kunt proosten op een bestaande, een nieuwe, maar vooral een langdurige samenwerking. De kracht van de BC is dat je als partner continue met andere bedrijven in aanraking komt. Dat is dan ook de reden dat Audax Media deze club heeft opgericht.

Wat krijg je verder als partner?

  • 2 1/1 pagina’s in zelf te bepalen Audax magazines
  • 1 maand banner op website naar keuze
  • ruimte voor het promoten van je bedrijf in de nieuwsbrief (40.000 adressen)
  • 3 inspiratiesessies per jaar waar je samen met 40 partners elkaar inspireert, kennis uitwisselt en nieuwe commerciële kansen ontwikkelt (natuurlijk onder het genot van een lekkere bubbel!)
  • Toevoegen van flyer/product in de goodiebags die worden uitgedeeld bij de inspiratiesessies