Wellness.nl Award 2016 gaat van start!

Wellness.nl is hét online wellness platform voor iedereen die gelukkig en gezond wil leven. Op de website en de social media kanalen, die dagelijks veel aandacht trekken, vindt men alles wat met wellness en wellbeing te maken heeft. Van praktische informatie over wellnessresorts, thermen en spa’s tot tips over food, sport, fitness, yoga en wellnessreizen.

Kortom: alles op het gebied van ‘goed in je vel zitten’!

Om de wellness branche nadrukkelijk in de schijnwerpers te zetten, organiseert Wellness.nl, in de maanden februari en maart van 2016 de verkiezing van de WELLNESS.nl AWARD 2016.

De WELLNESS.nl AWARD 2016 is een publieksprijs die wordt toegekend door vaste en regelmatige gasten, die via awards.wellness.nl kunnen stemmen op hun favoriete wellnessresort. Daarbij maken zij kans op vele grote prijzen die gesponsord zijn door onze vaste sponsoren.

WELLNESS.nl AWARD 2016 wordt onder meer mede mogelijk gemaakt door: MAZA Mediterranean Delicacies, Therme, PTMD collection en Nutribullet.

 

Ivo Janssens

Directeur Audax Publishing BV

 

Voor meer informatie:
Audax Publishing BV, Kelly Veerman, 020 597 9459, k.veerman@audax.nl