Brede belangstelling tijdens lancering VRIENDEN magazine

“Niet bedacht door een marketingmachine, maar gewoon aan de keukentafel”

Amsterdam – Woensdagochtend 29 maart onthulden Marianne Timmer en Peter Heerschop, in boekhandel Scheltema Amsterdam, de cover van VRIENDEN magazine. Het nieuwe VRIENDEN magazine, een titel van Audax Publishing, werd door mediaminnend Nederland goed ontvangen en is vanaf vandaag overal te koop.

Bekende vrienden als Timor Steffens, Berget Lewis, William Rutten, Guus Hiddink en vele andere belangstellenden waren vanmorgen aanwezig tijdens de onthulling. Henk Timmer vergezelde zijn vrouw en sprak liefdevol over zijn Marianne en het ontstaan van VRIENDEN. “Niet bedacht door een marketingmachine, maar gewoon aan de keukentafel. Gestart vanuit het hart en gedragen dóór vrienden om de verhalen achter BN’ers, sporthelden en andere vrienden te kunnen delen”.

Over het magazine
VRIENDEN is voor mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in gezondheid, sport, kunst en cultuur, eten en drinken, lifestyle, dieren en in het delen van vriendschap. Vrienden magazine wil je raken met verhalen over vriendschappen, emoties, en doordringende interviews. De Vrienden-lezer geniet van het leven, kiest voor kwaliteit van leven en vindt vriendschap, verbinding en samenzijn belangrijke speerpunten in zijn/haar leven.

VRIENDEN magazine verschijnt 6 x per jaar en is vanaf vandaag overal te koop.