CosmoGIRL! & GIRLZ terug bij Audax

Na de verhuizing van CosmoGIRL! en GIRLZ naar ZPRESS Young in 2014, zijn beide titels sinds mei 2018 weer terug waar het allemaal begonnen is. GIRLZ werd 12 jaar geleden gelanceerd door Audax Publishing en is vanaf de start een succesvolle titel gebleken. CosmoGIRL! is een internationale licentie uitgave. CosmoGIRL! en GIRLZ voeren de ranglijst in het meidensegment aan en beide titels blijven dan ook naast elkaar bestaan.

CosmoGIRL!
CosmoGIRL! streeft ernaar te inspireren, ondersteunen en motiveren vanuit de rol van de fashionable zus en de positieve vriendin van de sprankelende lezeressen; zowel offline in het magazine als online. Cosmogirls zijn 15 t/m 19 jaar, maar meiden vanaf 14 jaar lezen het blad al. Lezeressen zijn dol op trends en laten zich niet tegenhouden door hun jongen leeftijd om hun goals te bereiken.

GIRLZ
GIRLZ richt zich op meiden in de leeftijd van 14-19 jaar, kerndoelgroep is 15-17 jaar en zit in het 2e tot 4e jaar van de middelbare school. De lezeres is bovenmatig geïnteresseerd in mode, beauty, real life, celebs en boys. Ze is op zoek naar een eigen identiteit en volgt haar eigen pad wat samenhangt met het jong-volwassen zijn en worden. Uiterlijk en innerlijk zijn beide belangrijk.