Weekend, het grootste showbizz magazine van Nederland

Vanaf dinsdag 17 Juli ligt de nieuwste editie van Weekend in de winkels, in een nieuw groter formaat. Om dti te vieren geeft Weekend een CD van Tino Martin, met daarop een niet eerder uitgebrachte track van zijn nieuwste album.

Het nummer ‘Wat geweest is, is geweest’ is een voorproefje van het nieuwe album van Tino Martin, dat later dit jaar uitkomt. Deze single is exclusief voor Weekend op CD uitgebracht en bijgevoegd bij het vernieuwde weekblad. Ook heeft Weekend deze week een uitgebreid, exclusief interview met Tino Martin over zijn nieuwste album én andere toekomstplannen. Speciaal voor deze unieke actie ligt Weekend een dag eerder in de winkels, namelijk op dinsdag in plaats van woensdag.

Bart Ettekoven, hoofdredacteur van Weekend, overhandigt op donderdag 19 juli het eerste exemplaar van de CD persoonlijk aan Tino Martin in Shownieuws op SBS6. De actie wordt verder promotioneel ondersteund met een radiocampagne, een online campagne en advertenties in dagbladen en magazines. ‘Ik ben ontzettend trots op deze samenwerking, en vereerd dat Tino ons deze week een eerste kijkje in zijn muzikale keuken gunt. Voor zijn fans een unieke kans om nú al kennis te maken met de nieuwe muziek die Tino later dit jaar zal uitbrengen,’ aldus Bart Ettekoven.

Weekblad Weekend, het grootste showbizz magazine van Nederland, met de gratis CD van Tino Martin ligt tot en met dinsdag 24 juli in de winkels.