Brooklyn Nights

Brooklyn Nights

Brooklyn Nights is een complete avond topentertainment onder het genot van een meergangendiner en een fantastische cast. Tijdens deze dinershow worden toeschouwers meegenomen door de rijke geschiedenis van New York. Onder andere LA The Voices, Stanley Burleson en een professioneel showballet tillen deze dinershow naar een hoger niveau en laten gasten genieten van een heerlijke avond uit.

Voor het eerst in Nederland konden gasten hun eigen dinershow samenstellen. Het doel was om voor een lage prijs een compleet verzorgde avond aan te bieden. Door de exclusieve samenwerking die Studio’s Aalsmeer is aangegaan met Audax Publishing, kon men al voor slechts €42,50 een avond naar Brooklyn Nights. Een avond uit, compleet met dinershow, theaterspektakel en afterparty kwam op deze manier voor velen binnen handbereik.

De naar keuze samen te stellen arrangementen werden gepubliceerd in de weektitels Vriendin, Party en Weekend en waren exclusief te reserveren via de websites van de titels. Redactionele content, lezersaanbiedingen en advertenties volgden elkaar gedurende 9 weken tactisch op om zo optimaal gebruik te maken van de mediaexposure in zowel print als online.

Product/merkStudio's Aalsmeer voor Brooklyn Nights
DoelstellingBrooklyn Nights onder de aandacht brengen
InstrumentRedactionele content, lezersaanbiedingen en advertenties in Vriendin, Party en Weekend (print en online)