Autocar

Het tijdschrift dat jou het stuur in handen geeft

Print 20.000

Print

Autocar Nederland is hét nieuwe multimedia-platform voor liefhebbers en bezitters van auto’s. Autocar Magazine kent een unieke redactionele formule: niet testredacteuren maar consumenten spelen de hoofdrol. Zij zijn het die auto’s testen en daar hun mening over geven. Deze ervaringsdeskundigen, met recht van spreken, vormen de ruggengraat van autocar en staan garant voor de eerlijkste en meest relevante reviews in autoland. Een ander verschil met bestaande automedia is dat Autocar een nadrukkelijk keus maakt voor meer foto’s dan tekst, zodat de auto’s het best tot hun recht komen.

Autocar biedt adverteerders de mogelijkheid voor custommade-oplossingen in de vorm van editorial…

lees meer
Totaal verspreide gerichte oplage 20.000

Digitaal

24/7 online

Autocar brengt online het laatste nieuws op het gebied van moderne en klassieke auto’s. Maar ook occasions, racenieuws en het laatste nieuws over racegames en events. De content van de website is gelinkt met Autocar’s Facebook, Instagram en Twitter, zodat alle likers en followers 7 dagen pet week ge-update worden.

Wat betreft social media heet Autocar een Facebook-pagina die sinds de lancering in September 2017 dagelijks groeit. De redactie van Autocar houdt deze pagina actief bij. Ook winacties, eigen evenementen en evenementen van de Autocar-partners worden op Facebook aangekondigd.

Voor meer informatie over posities ga naar Tarieven…

lees meer