Welkom bij Bubbels Club van Audax Media

 

Bubbels Club

Bubbels Club is dé plek waar bijzondere mensen elkaar op een sprankelende manier ontmoeten, inspireren en versterken, natuurlijk onder het genot van een glaasje bubbels. Want bubbels staan voor gezelligheid, waarmee je op elk moment kunt proosten op een bestaande, een nieuwe, maar vooral een langdurige samenwerking.

Waarom de Bubbels Club?

De kracht van de BC is dat je als partner continue met andere bedrijven in aanraking komt. Dat is de reden waarom Audax Media deze club heeft opgericht. En daar móét je bij zijn. We nodigen je namelijk uit voor drie inspiratiesessies, waar we samen met telkens weer 40 partners per sessie, onder het genot van bubbels en een hapje elkaar inspireren, kennis uitwisselen, nieuwe commerciële kansen ontwikkelen en luisteren naar bekende sprekers uit de wereld van sport, entertainment en culinair.

Wat krijg je verder als partner?

  • In twee zelf te bepalen Audax magazines, bieden wij je een 1/1 advertentiepagina aan.
  • Gedurende de week of maand dat jouw advertentie in de printmagazines staat, krijg je een banner op een website naar keuze van deze titels.
  • In 40.000 nieuwsbrieven die verdeeld zijn over verschillende mailbestanden, krijg je ruimte om je bedrijf of product te promoten.
  • Naast deze exposure bieden we je ook de gelegenheid om een flyer of product in de goodiebag toe te voegen die na afloop van de inspiratiesessies aan de aanwezige partners wordt uitgedeeld.

Wat betaal je?

Je betaalt € 1.875,- op jaarbasis voor een samenwerking met een bruto mediawaarde van € 21.950,-.

BUBBELS CLUB, DAAR WIL JE TOCH BIJ ZIJN?