CosmoGIRL!

Your Beauty Fashion Lifestyle

Print 170.000
Digitaal 34.000
Social Media 18.000

Print

CosmoGIRL! streeft ernaar te inspireren, ondersteunen en motiveren vanuit de rol van de fashionable zus en de positieve vriendin van de sprankelende lezeressen; zowel offline in het magazine als online. CG! neemt op de website en social media kanalen de lezeressen aan de hand door de jungle van het leven en staat haar bij in moeilijke situaties als studie/carrièrekeuze en relatieperikelen, maar ook bij kleine crisissen als outfitstress of mislukte make-uplooks.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de sales afdeling via 088-133 8641 of publishing.sales@audax.nl.

Op alle orders zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van Audax Publishing…

lees meer
Totaal verspreide gerichte oplage 19.930
Netto bereik 170.000

Digitaal

CG!’S Online kanalen vullen het blad aan door een kijkje te geven in het leven van de redacteuren, behind te scenes te laten zien van mode- en covershoots en interviews, maar ook bij het uitzoeken van de juiste outfits en het testen van de laatste beautytrends. Rubrieken in het blad als de CG! Challenge en de Model Stalk worden doorvertaald naar YouTube-video’s voor het kanaal CG! CHANNEL.

Voor meer informatie over posities ga naar Tarieven en formaten

Bezoek cosmogirl.nl

Op alle orders zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van Audax Publishing B.V. van toepassing. Deze Algemene Advertentievoorwaarden…

lees meer
Uniek bereik 34.000
Pageviews 80.000
Nieuwsbrief 20.000
Social media 18.000