Partnerships

Your Beauty Fashion Lifestyle

Print 232.000
Digitaal 161.510
Social Media 29.740

Partnerships

Marketing proposities

Joint promotion

CosmoGIRL! zoekt altijd het contact met sterke merken om een samenwerking op te zetten. Wij bieden onze lezers graag iets extra’s! En voor u is dit een mooie gelegenheid om uw advertentiepagina’s te ondersteunen met een leuke actie. Zo komt u op meerdere manieren binnen bij uw doelgroep.

Winactie

Gedurende het jaar vinden er bij CosmoGIRL! diverse thematische winacties plaats. Een mooie manier om uw product in een passend ümfeld uit te lichten. De acties worden inblad geplaatst en ondersteund via een speciale landingspagina online, de nieuwsbrief en social media.

Kortingsactie

Geregeld biedt CosmoGIRL! scherpe kortingen aan haar lezeressen aan voor de leukste producten of uitjes. Het is mogelijk om aan te sluiten bij een thematische actie of een exclusieve actie op te zetten waarbij uw product als enige wordt uitgelicht.

Huishoudbeurs

CosmoGIRL! is met een stand prominent aanwezig op de grootste consumentenbeurs van Nederland. We staan herkenbaar opgesteld in de grote Family&Fun hal van waaruit diverse activiteiten worden georganiseerd. Gaat u met uw product mee in de goodiebag, organiseren we een prijzenmarathon of heeft u een heel ander idee om bij ons aan te sluiten?

Inkoop exemplaren

Relaties van CosmoGIRL! hebben de mogelijkheid om tegen een speciaal inkooptarief exemplaren in te kopen ten behoeve van bijvoorbeeld een goodiebag, ladies night of ander event.

Product plus

Wilt u onze lezersgroep kennis laten maken met uw product of dit opnieuw onder de aandacht brengen bij de abonnees of losse kopers van CosmoGIRL!? Indien de productspecificaties dit toelaten, kunnen wij een sample voor u mee-sealen bij CosmoGIRL!. Een voucher als insert laten meegaan, kan natuurlijk ook.

Abonnementen

Abonnementsaanbiedingen worden gedaan met korting ofwel met premium, in de vorm van een aantrekkelijk product. Dit product wordt in woord en beeld op groot formaat en full-color bij de aanbieding gepresenteerd in het blad en online gedurende een aantal weken. Ook is het mogelijk voor relaties om abonnementen tegen een special tarief in te kopen om in te zetten als incentive voor het eigen personeel, relaties of klanten.

Coverpas

Consumenten kopen een tijdschrift vaak op basis van de cover. Een coverpas is daarom een uitstekend middel om uw product onder de aandacht te brengen met een aantrekkelijke, exclusieve aanbieding voor onze lezersgroep. Combineer uw advertentiepagina’s met een coverpas voor maximale zichtbaarheid.

Voor meer informatie over een van bovenstaande samenwerkingen, neem contact op met de afdeling marketing via: publishing.marketing@audax.nl.