Partnerships

Just for GIRLZ

Print 120.000
Digitaal 163.788
Social Media 42.408

Partnerships

Marketing proposities

Joint promotion

Girlz zoekt altijd het contact met sterke merken om een samenwerking op te zetten. Wij bieden onze lezers graag iets extra’s! En voor u is dit een mooie gelegenheid om uw advertentiepagina’s te ondersteunen met een leuke actie. Zo komt u op meerdere manieren binnen bij uw doelgroep.

Winactie

Gedurende het jaar vinden er bij Girlz diverse thematische winacties plaats. Een mooie manier om uw product in een passend ümfeld uit te lichten. De acties worden inblad geplaatst en ondersteund via een speciale landingspagina online, de nieuwsbrief en social media.

Huishoudbeurs

Girlz is met een stand prominent aanwezig op de grootste consumentenbeurs van Nederland. We staan herkenbaar opgesteld in de grote Family&Fun hal van waaruit diverse activiteiten worden georganiseerd. Gaat u met uw product mee in de goodiebag, organiseren we een prijzenmarathon of heeft u een heel ander idee om bij ons aan te sluiten?

Abonnementen

Abonnementsaanbiedingen worden gedaan met korting ofwel met premium, in de vorm van een aantrekkelijk product. Dit product wordt in woord en beeld op groot formaat en full-color bij de aanbieding gepresenteerd inblad en online gedurende een aantal weken. Ook is het mogelijk voor relaties om abonnementen tegen een special tarief in te kopen om in te zetten als incentive voor het eigen personeel, relaties of klanten.

Inkoop exemplaren

Relaties van Girlz hebben de mogelijkheid om tegen een speciaal inkooptarief exemplaren in te kopen ten behoeve van bijvoorbeeld een goodiebag, ladies night of ander event.

Product plus

Wilt u onze lezersgroep kennis laten maken met uw product of dit opnieuw onder de aandacht brengen bij de abonnees of losse kopers van Vriendin? Indien de productspecificaties dit toelaten, kunnen wij een sample voor u meesealen bij Vriendin. Een voucher als insert laten meegaan, kan natuurlijk ook. Zo gaat een spaaractie in de losse verkoop ook tot de mogelijkheden behoren.

Coverpas

Consumenten kopen een tijdschrift vaak op basis van de cover. Een coverpas is daarom een uitstekend middel om uw product onder de aandacht te brengen met een aantrekkelijke, exclusieve aanbieding voor onze lezersgroep. Combineer uw advertentiepagina’s met een coverpas voor maximale zichtbaarheid.

Voor meer informatie over een van bovenstaande samenwerkingen, neem contact op met de afdeling marketing via: publishing.marketing@audax.nl.