Print

Just for GIRLZ

Print 120.000
Digitaal 163.788
Social Media 42.408

Print

GIRLZ is een ‘oudere zus’ aan wie je alles mag vragen. Ze beantwoordt op een eerlijke en onbevooroordeelde manier dé levensvragen van haar lezeressen. GIRLZ doorbreekt taboes en spreekt open over issues waar tienermeiden zich mee bezighouden: van menstrueren, seks en liefde tot fashion, make-up en huiswerk.

GIRLZ helpt haar lezeres op weg naar het volwassen worden. Tienermeiden voelen zich veilig bij GIRLZ en weten dat ze 24/7 bij ons terecht kunnen met hun problemen en gevoelens. GIRLZ geeft haar lezeressen een stukje herkenning en schrijft over onderwerpen waar jonge meiden niet over durven te praten met hun ouders, maar waar ze wel geïnformeerd over willen worden. Je bent niet gek of raar als je verliefd wordt op een meisje, niet weet hoe je je schaamhaar moet scheren, nog nooit gekust hebt of weinig vriendinnen hebt. Ieder tienermeisje heeft zo haar eigen problemen en dat is niets om je voor te schamen!

‘No shame’ is de boodschap die wij met GIRLZ willen uitdragen.

Dit doen we niet alleen, maar samen met de populairste influencers van dit moment. Zij vertellen hun verhaal in GIRLZ en delen dit op hun kanalen. Hierdoor creëren wij een enorm bereik, waarmee we proberen om het leven van heel veel tienermeiden een beetje makkelijker te maken.

GIRLZ, we’ve got your back!

 

Meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de sales afdeling via 088-133 8641 of publishing.sales@audax.nl.

Netto bereik 120.000
Totaal verspreide oplage 17.342
Totaal betaalde oplage 17.300