Just for girlz

Print 140.000
Digitaal 90.000
Social Media 27.000

Print

GIRLZ is een hip en stoer merk dat staat voor fun, fashion, beauty, human interest, real-life, boys en celebs. Een stoere lifeguide met hoge funfactor, online en in print. GIRLZ geeft antwoord op 1001 levensvragen, showt de laatste mode, weet alle ins en outs van de (inter)nationale sterren, geeft beauty- en modeadvies, biedt veel real0life en de beste lifehacks.

GIRLZ is een merk dat je helpt bij belangrijke issues en heeft de know-how op het gebied van liefde, seks, relaties en je lichaam. Wat de lezeres vraagt, daar heeft GIRLZ een antwoord op. Ieder issue draagt een bepaald thema en siert een GIRLZBOSS de cover (een influencer Youtube en/of celeb). Zij bepaalt tevens samen met de redactie de inhoud van het blad. Ook krijgt de lezeres bij elke editie een leuk cadeautje.

Dit jaar komt GIRLZ met zowel een zomer,- als winterboek. Beide hebben een actueel thema en staan bomvol fun things to do, games, real-life verhalen, interviews, fashion, beauty en meer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de sales afdeling via 088-133 8641 of publishing.sales@audax.nl.

Op alle orders zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van Audax Publishing B.V. van toepassing. Deze Algemene Advertentievoorwaarden zijn hier terug te vinden en worden op uw verzoek kosteloos aan u toegezonden.

Netto bereik 140.000
Totaal verspreide oplage 24.053
Totaal betaalde oplage 24.053