Print

Glossy De perfecte mix van (inter)nationale gossip, glamour en lifestyle!

Gemiddeld bereik 13+ 210.000
Verspreide gerichte oplage 75.000

Print

Hou je van glitter en glamour, dan ben je bij Glossy aan het juiste adres! Glossy staat boordevol prachtige foto’s van de grootste wereldsterren. Ook de A-sterren van eigen bodem geven maar wat graag een interview aan Glossy. Het grote aantal interviews met BN’ers in elke Glossy-editie maakt het magazine uniek; hiermee onderscheiden wij ons van de meeste andere glamourmagazines.

Glossy is stijlvol en speels, dit uit zich in beeld en tekst. De lezers worden meegenomen in een wereld waar vrouwen veelal van dromen: de wereld van schoonheid en showbizz. Maar ook neemt Glossy de lezeres mee de wereld over door de mooie reisreportages.

En daar hoeven de koffers niet voor gepakt te worden, geen moeilijke visumaanvragen of vliegangst die opspeelt… Nee, Glossy brengt de lezers gewoon vanaf de bank mee naar de mooiste plaatsen op aarde en thuis bij de sterren. Glossy vermaakt en informeert haar lezers.

Onderwerpen als seks, relaties, beauty, reizen, lekker eten en drinken en de showbizz all over the world, dat zijn de pijlers van Glossy.

Glossy, laat je de wereld waarvan je droomt beleven en geeft glans aan je leven.

Meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de sales afdeling op 085-0605003 of mail ons via: info@valuezipper.nl

Gemiddeld bereik 13+ 210.000
Verspreide gerichte oplage 60.000