Print

Iedere vrouw heeft iets Gooisch…

Print

GOOISCH…als lifestyle is dé glossy over de Gooische manier van leven, die je inmiddels in heel Nederland aantreft. GOOISCH staat voor net iets meer verdienen, net iets vaker op vakantie en net iets vaker shoppen dan de gemiddelde vrouw in Nederland doet. Het is een manier van leven die de nieuwsgierigheid van honderdduizenden vrouwen prikkelt. Wat hoe leven die mensen, hoe ziet hun huis eruit, hoe gaan ze met hun kinderen om? En vooral: hoe hebben zij hun dromen waar gemaakt? GOOISCH biedt herkenning voor wie Gooisch leeft, maar vooral inspiratie voor de lezeres die een beetje Gooisch in haar leven wil.

Interviews en reportages

 • SHOPPING
  Mooie spulletjes om je ogen bij uit te kijken. Van luxe parelkettingen tot heerlijke nagellakjes. Natuurlijk worden de kids en de huisdieren niet vergeten. De hond hoort toch ook bij het gezin met zijn eigen bankje en luxe etensbak?
 • BEAUTY
  Altijd tot in de puntjes verzorgd de deur uitgaan. Dat is hoe het hoort. Of dit nu met make-up is of met een beetje hulp van verschillende ‘doktoren’, dat maakt niet uit. In GOOISCH lees je altijd alle ins and outs over de nieuwste trends in beautyland.
 • MODE
  GOOISCH presenteert de nieuwste en mooiste trends van het moment. Altijd met het oog op de toekomst en het luxe leven. Maar natuurlijk ook hoe er zo Gooisch mogelijk uit te zien met een klein budget. Dus van Zara tot Prada.
 • CULINAIR
  De sterkok komt thuis koken. GOOISCH laat zien hoe je zelf de heerlijkste gerechten en hapjes kunt klaarmaken.
 • REIZEN
  GOOISCH gaat zowel op zoek naar hotspots als de verborgen plekjes op deze aarde. Van Ibiza tot Santorini en van Londen tot dat kleine, onbekende eilandje in de stille oceaan.
 • WONEN
  Interessante mensen zwaaien speciaal voor GOOISCH de deuren open van hun prachtige huizen We showen je de mooiste interieuren.

Klik hier voor een overzicht van de commerciële mogelijkheden in GOOISCH.

GOOISCH is een uitgave van Peter Contant Publishing.

Op alle orders zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van Audax Publishing B.V. van toepassing. Deze Algemene Advertentievoorwaarden zijn hier terug te vinden en worden op uw verzoek kosteloos aan u toegezonden.

Netto bereik 13+ 200.000
Verspreide gerichte oplage 35.165
Betaalde gerichte oplage 25.090