Hitkrant

24/7 de hotste gossip

Print 20.000
Digitaal 360.000
Social Media 32.519

Print

Hitkrant is een begrip voor jong en oud. Waar de ouders van de lezers Hitkrant nog kennen als een muziektijdschrift, kennen de huidige lezers Hitkrant als dé entertainmentwebsite voor jongeren tussen de 11 en 20 jaar. Op Hitkrant.nl lezen zij 24/7 het laatste celebnieuws, spotten ze de hotste sterren, vinden ze interviews met upcoming artiesten en maken ze grappige quizzen.

Als aanvulling op de behoefte naar àlles over hun favoriete sterren, brengt Hitkrant vijf keer per jaar een posterspecial met meer dan veertig toffe posters die de lezers in hun slaapkamer kunnen ophangen. En kunnen zij een…

lees meer

Digitaal

hitkrant.nl

Generatie Z: de verzamelnaam voor iedereen die nu tussen de 10 en 25 jaar is. De generatie die is opgegroeid in de recessie, geconfronteerd wordt met alle crisissen van de wereld, zoals het klimaat en terrorisme, maar ook niet beter weet dan dat de smartphone een verlengde van je bestaan is. Via die telefoon kan alles worden geregeld of ontdekt, zoals andere landen en wie ze willen zijn. Ook onderhouden ze hun sociale contacten met diezelfde smartphone. Continu zijn ze zich er bewust van dat ze online fake en echt nieuws moeten scheiden. Dit onderscheid maken ze op basis van relevantie en de manier van communiceren.

Voor meer informatie…

lees meer
Uniek bereik 387.311
Pageviews 1.411.405
Facebook 12.461
Instagram 20.000
Twitter 26.900