Print

24/7 de hotste gossip

Print 20.000
Digitaal 360.000
Social Media 32.519

Print

Hitkrant is een begrip voor jong en oud. Waar de ouders van de lezers Hitkrant nog kennen als een muziektijdschrift, kennen de huidige lezers Hitkrant als dé entertainmentwebsite voor jongeren tussen de 11 en 20 jaar. Op Hitkrant.nl lezen zij 24/7 het laatste celebnieuws, spotten ze de hotste sterren, vinden ze interviews met upcoming artiesten en maken ze grappige quizzen.

Als aanvulling op de behoefte naar àlles over hun favoriete sterren, brengt Hitkrant vijf keer per jaar een posterspecial met meer dan veertig toffe posters die de lezers in hun slaapkamer kunnen ophangen. En kunnen zij een eigen plekje creëren in huis om weg te dromen bij de hotste sterren van dit moment.

Ook op social media is Hitkrant actief. Zo is de redactie aanwezig bij de leukste events en concerten en voorzien zij hun volgers van exclusieve live-beelden.

De redactie van Hitkrant is continu in contact met social influencers, artiesten en hun managers. Door deze samenwerkingen krijgt Hitkrant primeurtjes en exclusief materiaal, waaronder het allernieuwste beeldmateriaal voor in de posterspecial. Hitkrant heeft een jong team, onze redacteuren weten, net als onze lezeressen, alles over de trends van dit moment.

Meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de sales afdeling via 088-133 8641 of publishing.sales@audax.nl.