Print

Print 256.000
Digitaal 4.767
Social Media 4.049

Print

De nummer 1 in levensverhalen

Het tijdschrift Mijn Geheim is al bijna 40 jaar lang een blad vol levensverhalen. Elke editie bevat zes tot zeven persoonlijke interviews rond levensthema’s zoals relatie en seksualiteit, gezin en kinderen, gezondheid, psychologie, werk en geld. Elk interview gaat uit van de kracht van de geïnterviewde en is inspirerend voor de lezeres.

Mijn Geheim is een vriendin die jou haar hartsgeheimen toevertrouwt of die jou vertelt wat haar is overkomen. Zij voelt hierbij erkenning en herkenning en ervaart troost en steun voor haar eigen problemen of uitdagingen. Mijn Geheim is de plek waar vrouwen (en ook mannen) terecht kunnen om ervaringen te delen, met lotgenoten in contact te zijn, troost te zoeken, advies in te winnen en te geven, kracht te bieden en te krijgen. De missie van Mijn Geheim is delen, verbinden en versterken.

Dit doet Mijn Geheim door herkenbare persoonlijke levensverhalen van gewone mensen te publiceren en de mogelijkheid te bieden om met lotgenoten in contact te zijn. Persoonlijke verhalen, uit het leven gegrepen, die hartverwarmend zijn en je raken. Hierbij spelen, naast het magazine en de special, de website, sociale media, blogs, vlogs en de nieuwsbrief van Mijn Geheim een belangrijke rol.

Meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met 088-133 8641 of mail ons via: publishing.sales@audax.nl.

Netto bereik 13+ 256.000
Verpreide gerichte oplage 65.511
Betaalde gerichte oplage 67.777