Doelgroep en lezersprofiel

Party, een feest om te lezen!

Print 47.346
Digitaal 15.505
Social Media 5.825

Doelgroep en lezersprofiel

Doelgroep

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 25+
Welstand: B/C
Interesses: TV, kinderen, shoppen, gezondheid, afslanken, koken en gezond eten, medische tips, mode en cosmetica, wonen en reizen

Lezersprofiel

De Party-lezeres is tussen 25 en 75 jaar. Zij zet haar familie altijd op de eerste plaats en heeft een belangrijke rol binnen het gezin. Ze staat positief in het leven en houdt van de Nederlandse showbizz. De Party-lezeres maakt het thuis graag gezellig, met de grootste Hollandse hits zingt zij luidkeels mee. Ze gaat geregeld naar een concert met vriendinnen of staat vooraan bij de lokale braderie waar een Hollandse artiest optreedt. Ze heeft grote belangstelling voor mode en cosmetica, kinderen, reizen, koken en eten. De Party-lezeres houdt van oer-Hollandse tradities als Sinterklaas en Kerstmis. Ze gaat minstens twee keer per jaar op vakantie; Benidorm verkiest zij boven het jetseteiland Ibiza. Medische zaken hebben ook haar interesse. De Party-lezeres kan het geld niet klakkeloos laten rollen, ze is prijsbewust. Wat ze koopt, dat moet van een goede kwaliteit zijn. De tips in Party over beautyproducten, boeken, reisjes en woonaccessoires neemt zij ter harte. Ze houdt van een feestje op zijn tijd, lekker dansen, eten en drinken. Maar het allerliefste zit zij met haar familie op de bank tv te kijken. Programma’s als Ik Hou Van Holland en The Voice of Holland kijkt zij gezellig met haar kinderen. Terwijl de Party-lezeres televisie kijkt, maakt haar echtgenoot de puzzel in Party. Zij droomt er al jaren van om eens in de (puzzel)prijzen te vallen. Ook in haar leven heeft het immers weleens tegengezeten, waardoor zij een mazzeltje nog meer weet te waarderen. Als zij Party leest realiseert zij zich weer dat zij echt niet de enige is bij wie het soms flink tegenzit in het leven. Dat geeft haar kracht. En dat is de reden dat zij Party een feestje om te lezen vindt.

De lezers van Party zijn bovenmatig geïnteresseerd in shownieuws, beauty, wonen, mode, musicals, en lijnen. In haar vrije tijd bezoekt ze graag een pretpark of dierenpark en speelt zij games op social media.