Partnerships

Bereik 166.000 personen met
Royalty of op Royalty-online.nl

Print 166.000
Digitaal 42.724
Social Media 18.247

Partnerships

Marketingproposities

Product plus

De trouwe lezersgroep van Royalty is uitermate geïnteresseerd in producten die koningshuis gerelateerd zijn. Voor u een mooie kans om uw product onder de aandacht te brengen bij de abonnees of kopers van losse nummers van Royalty. Een mooi voorbeeld is de Royalty dvd. In samenwerking met Just Entertainment en New Blinks werd een gedeelte van de oplage losse verkoop van Royalty voorzien van een dvd. Deze dvd bevat een aflevering van 3 populaire series waarin het koninkrijk centraal staat. Royalty met dvd was selectief verkrijgbaar bij enkele retailers en werd bij deze retailers op de winkelvloer gepromoot. Een ander voorbeeld is de spaaractie voor abonnees. Abonnees ontvingen 6 edities lang een foto van een familielid van ons Koningshuis cadeau. Dit als blijk van onze waardering voor de commitment van de abonnees aan Royalty.

Events

De lezers van Royalty kunnen regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen om bijvoorbeeld koninklijke gebeurtenissen, exposities en tentoonstellingen bij te wonen. Denk aan het aanschouwen van de koninklijke stoet ten tijde van Prinsjesdag vanaf de Royalty-tribune voor Hotel des Indes. Als relatie van Royalty zijn er mogelijkheden om de Royalty-lezersdag te sponsoren. Samen kijken we naar de vorm van de sponsorship en de mate van exposure voor u en uw product. Hierbij kan gedacht worden aan logovermelding op inblad pagina’s en het sponsorbord ten tijde van het event en een bijdrage aan de goodiebag.

Voor meer informatie over een van bovenstaande samenwerkingen, neem contact op met de afdeling marketing via: publishing.marketing@audax.nl.

Cover-Fotoboek-versie-2-300x255