Prinsjesdag met Royalty

Hét Koninklijke tijdschrift!

Print 179.000
Digitaal 173.214
Social Media 24.493

Prinsjesdag met Royalty

Prinsjesdag met Royalty in Hotel des Indes – 17 september 2019

Op Prinsjesdag 17 september 2019 was het dan zover. Deze dag had tijdschrift Royalty de gelegenheid in het beroemde Haagse Hotel Des Indes een unieke dag te organiseren. Met 90 aanmeldingen, een prachtige zonnige dag en een luxe 5 sterren hotel kon het niet anders dan een geslaagde dag worden. En dat was het zeker!

Bij ontvangst werden onze lezers en lezeressen verzorgd met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Na ontvangst werden zij begeleid naar de VIP-tribune, waar zij uitstekend zicht hadden op de koninklijke stoet die voorbij trok. Zo konden zij de Koning en Koningin in de beroemde Glazen Koets bewonderen van heel dichtbij.

Tijdens de stoet kregen zij bovendien deskundig commentaar van een spreekstalmeester. Na de Troonrede kwam de koets met het koningspaar weer langsgereden. Daarna was het tijd voor een Koninklijke High Tea in Hotel Des Indes voor onze gasten. Een feestelijk glas oranje bubbels stond voor hen klaar en er kon worden aangeschoven aan tafel. Zij werden verwend met drie gangen van zoete lekkernijen en hartige versnaperingen, waarbij bij elke gang een verschillende soort thee werd geschonken. Ook was er de gelegenheid om Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden te ontmoeten. Zo kon voor onze levensgrote cover, van de nieuwe editie van Royalty, een foto met hem worden genomen. Bij vertrek kregen onze gasten een exclusieve goed gevulde goodiebag me zich mee.

Ook voor 2021 staat er weer een aantrekkelijk Royalty evenement gepland. Partners kunnen zich aansluiten middels sponsoring om zo direct contact te creëren met de doelgroep.