Advertentiemogelijkheden

Hét Koninklijke tijdschrift!

Print 22.164
Digitaal 130.687
Social Media 24.890

Advertentiemogelijkheden

Advertorials

Een advertorial is een advertentie met een redactionele look & feel. Advertorials lijken meer nieuwswaarde te bevatten dan gewone advertenties, maar de vormgeving mag niet identiek aan die van de echte redactionele pagina’s. Advertorials kunnen door de adverteerder zelf worden opgemaakt of in nauwe samenwerking met de redactie van Royalty.

Optie 1: Kant en klaar materiaal aangeleverd door de klant. Goedkeuring redactie is vereist.
Optie 2: Tekst en beeld aangeleverd door de klant, opmaak door Audax Media.
Optie 3: Tekst, beeld en opmaak door Audax Media.

Tarief bestaat uit de publiciteitskosten van een 1/1 pagina FC plus eventuele productiekosten voor de opmaak van de advertorial (optie 2 en 3). Publiciteitskosten zijn voor aftrek bureaukorting en exclusief BTW, productiekosten zijn netto en exclusief BTW (hier wordt dus geen bureaukorting over verstrekt). Bij deze vorm van adverteren wordt altijd bovenaan de pagina aangegeven dat het om een advertorial gaat.

Plusproposities

Dit zijn advertentiemogelijkheden in print die afwijken van een standaard advertentiepagina, zoals bijvoorbeeld een sachet en coverpas. Neem voor actuele prijzen en mogelijkheden contact op met onze sales afdeling via de sales afdeling op 085-0605003 of mail ons via: info@valuezipper.nl