Partnerships

Bereik 185.000 vrouwen
met Santé of op Sante.nl

Print 185.000
Digitaal 79.505
Social Media 15.025

Partnerships

Marketing proposities

Joint promotion

Santé gaat de samenwerking aan met andere sterke merken. Wij bieden onze lezers graag iets extra’s! En voor u is dit esanen mooie gelegenheid om uw advertentiepagina’s te ondersteunen met een leuke actie. Zo komt u op meerdere manieren binnen bij uw doelgroep. Een samenwerking kan in iedere mogelijke vorm worden gezocht, gericht op één van de vijf redactionele pijlers of breed ingestoken.

Winactie

Iedere maand staat er in Santé een pagina vol winacties, passend bij het niche ümfeld van de titel. De te winnen producten worden inblad full-color in woord en beeld neergezet en de actie wordt online ondersteund. Een mooie manier om uw product uit te lichten! Lezeressen kunnen vervolgens deelnemen aan de actie door online hun gegevens achter te laten.

Kortingsactie

Gedurende het jaar vinden er bij Santé diverse (exclusieve) kortingsacties plaats. Zo konden lezeressen tot 50% korting op hun entreetickets ontvangen voor vijf grote wellnessresorts in Nederland. De actie was een groot succes!

Online

Santé heeft een uitgebreide database opgebouwd die kan worden ingezet voor een nieuwsbrief of een exclusieve mailing. De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

Abonnement

Abonnementsaanbiedingen worden gedaan met korting of met premium, in de vorm van een aantrekkelijk product. Dit product wordt in woord en beeld op groot formaat en full-color bij de aanbieding gepresenteerd inblad en online gedurende een aantal weken. Ook is het mogelijk voor relaties om abonnementen tegen een special tarief in te kopen om in te zetten als incentive voor het eigen personeel, relaties of klanten. Meerdere keren per jaar kunnen Santé-abonnees san1profiteren van een exclusieve kortingsactie die alleen geldig is voor abonnees. Zo ontvingen zij eerder een mini-abonnement bij Fit20 en 50% korting op geselecteerde producten bij De Tuinen.

Inkoop exemplaren

Relaties van Santé hebben de mogelijkheid om tegen een speciaal inkooptarief exemplaren in te kopen ten behoeve van bijvoorbeeld een goodiebag, ladies night of ander event.

Product plus

Wilt u onze lezersgroep kennis laten maken met uw product of dit opnieuw onder de aandacht brengen bij de abonnees of losse kopers van Santé? Indien de productspecificaties dit toelaten, kunnen wij een sample voor u meesealen bij Santé. Een voucher als insert laten meegaan, kan natuurlijk ook. Zo gaat een spaaractie in de losse verkoop ook tot de mogelijkheden behoren.

Coverpas

Consumenten kopen een tijdschrift vaak op basis van de cover. Een coverpas is daarom een uitstekend middel om uw product onder de aandacht te brengen met een aantrekkelijke, exclusieve aanbieding voor onze lezersgroep. Combineer uw advertentiepagina’s met een coverpas voor maximale visibiliteit.