Print

Bereik 194.000 vrouwen
met Santé of op Sante.nl

Print 158.000
Digitaal 80.855
Social Media 25.090

Print

Gezond leven is gelukkig leven

Santé is hét tijdschrift voor vrouwen die bewust gezond, energiek en gelukkig in het leven willen staan. Of het nu gaat om gezonde gewoonten, lekker eten, bewegen, in balans blijven, werk, liefde, seks en relaties, of er verzorgd uitzien; de verhalen en adviezen in Santé helpen vrouwen op weg naar een healthy & happy lifestyle. Santé is altijd deskundig, nuchter en positief. Je doet het al heel goed – en misschien kan het met onze hulp nog beter.

Onze belofte: inspiratie voor een healthy lifestyle

Santé staat voor gezond leven, je energiek voelen en lekker in je vel zitten. Door bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, bewegen, balans en duurzaamheid. Gezond leven betekent ook leuk, gelukkig en lekker leven, met ruimte om te genieten en te ontspannen. Elke maand inspireren en motiveren we lezeressen met achtergrondverhalen, gezondheidsrubrieken, praktische tips, lekkere recepten, en de laatste inzichten van experts zoals (sport) artsen, psychologen, relatiedeskundigen en (voedings)wetenschappers. Vandaar onze belofte: inspiratie voor een healthy lifestyle.

Naast tips voor gezond leven inspireert Santé met trendy shoppings, mode, beautyproducten, keukenspullen, reizen en woonartikelen. Daarbij hebben we extra aandacht voor duurzame alternatieven en oplossingen. Zo maken we het leven van onze lezeres een stukje leuker, een beetje mooier en een tikkeltje ‘groener’ waar het kan. Santé biedt bovendien aantrekkelijke win-acties en kortingen op relevante producten. Zo verdient de lezeres Santé als het ware terug in praktisch voordeel.

 

Meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de sales afdeling op 085-0605003 of mail ons via: info@valuezipper.nl

Netto bereik 13+ 158.000
Verspreide gerichte oplage 46.549
Betaalde gerichte oplage 30.944