Print

Bereik 185.000 vrouwen
met Santé of op Sante.nl

Print 185.000
Digitaal 79.505
Social Media 15.025

Print

Gezond leven is gelukkig leven

Santé is hét magazine voor liefhebbers van een gezonde levensstijl. Een gezond leven is een gelukkig leven, dat is de boodschap die Santé aan haar lezers meegeeft. Een boodschap waarop u als adverteerder uitstekend kunt aanhaken in vijf verschillende, duidelijk herkenbare thema’s:

  • Gezond leven
  • Gelukkig leven
  • Fit leven
  • Mooi leven
  • Lekker leven

De verschillende thema’s vormen aparte katernen in Santé, waar u als adverteerder specifiek voor kunt kiezen. Gezond Leven geeft antwoord op praktische gezondheidsvragen en is dus heel praktisch van aard. Gelukkig Leven geeft inzicht in onderwerpen over psyche en relaties. In Mooi Leven biedt Santé de lezeres bruikbare tips en inspiratie op beautygebied. Fit Leven helpt haar om fit en gezond te blijven met informatie over sport, fitness en afvallen. Lekker Leven tenslotte geeft inspiratie op het gebied van food en travel.

In de opmaak van het magazine zijn de vijf thema’s heel duidelijk van elkaar te onderscheiden. Daardoor heeft elk thema een sterk eigen Umfeld, de beste omgeving dus voor uw boodschap!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de sales afdeling via 088-133 8511 of sales@publishing.audax.nl.

Op alle orders zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van Audax Publishing B.V. van toepassing. Deze Algemene Advertentievoorwaarden zijn hier terug te vinden en worden op uw verzoek kosteloos aan u toegezonden.

Netto bereik 13+ 185.000
Verspreide gerichte oplage 62.534
Betaalde gerichte oplage 54.720