Vriendin Shopdag

Vriendin. Echt. Zoals jij!

Print 556.000
Digitaal 2.259.336
Social Media 111.871

Vriendin Shopdag

Vanwege Corona kunnen wij momenteel geen Shopdag organiseren. Zodra het weer kan, willen we de Vriendin Shopdag weer gaan oppakkenVriendin Shopdag

Op een zaterdag in september vindt de jaarlijkse Vriendin Shopdag plaatst in een shopstad in Nederland. Afgelopen jaren heeft het plaatsgevonden in Tilburg en Den Bosch.  Er worden ruim 500 shoppende Vriendin lezeressen verwacht. Met een echt Vriendin Café met verschillende activiteiten zoals shop-, beauty- en styling advies van onze eigen Vriendin stylist.

Lezeressen ontmoeten de Vriendin-redacteuren en columnisten. Op het plein kwamen we samen met standjes van sponsoren van de Vriendin Shopdag, lezeressen konden op de cover in de photobooth van Vriendin en een zeer goed gevulde goodiebag ophalen van alle partners, op vertoon van Vriendin.

Wil je hier als relatie van Vriendin ook deel van maken? Dat kan door op verschillende manieren te sponsoren of deel te nemen met uw product in de goodiebag. Interesse? Neem contact op met onze sales of marketing afdeling via: publishing.marketing@audax.nl.