Vriendin Speeddate

Vriendin. Echt. Zoals jij!

Print 556.000
Digitaal 2.259.336
Social Media 111.871

Vriendin Speeddate

Vriendinnen Speeddate

Vanwege Corona kunnen wij momenteel geen Speeddates organiseren. Zodra het weer kan, gaan we er vol enthousiasme mee door.

Vriendin en het online platform VriendinnenOnline hebben de handen ineengeslagen om vrouwen bij elkaar te brengen die behoefte hebben aan een vriendin. Uit onderzoek (uitgevoerd in opdracht van Vriendin en VriendinnenOnline) blijkt namelijk dat er 1 miljoen vrouwen in Nederland zijn die geen vriendin hebben. Voor Vriendin een uitgelezen kans om hierop in te spelen en te voorzien in de behoefte van de lezeressen.

Op de avond komen de dames, op een van de gekozen locaties in het land, samen. Op deze avond leer je nieuwe vrouwen kennen door kort in gesprek te gaan met andere deelnemers. Na afloop drink je in groepjes nog wat met elkaar en kun je direct een gezamenlijke Whatsapp-groep aanmaken. Dit is dé kans om op een laagdrempelige manier nieuwe vriendinnen te leren kennen in jouw omgeving. En voor uw merk om je hieraan te koppelen!

Winnaar Mercur Event van het Jaar 2019!

Ook in medialand is de Vriendinnen Speeddate niet onopgemerkt gebleven: op 12 december 2019 mochten Vriendin en VriendinnenOnline de Mercur Award voor Event van het Jaar in ontvangst nemen. De jury prijst de Speeddate voor Vriendinnen als originele oplossing voor een groot taboe, en noemt dit initiatief om vrouwen te helpen met het vinden van waardevolle vriendschappen en nieuwe vriendinnen ‘heart breaking’: het evenement is innovatief, past in de huidige tijdgeest en heeft als resultaat een betere band met de doelgroep en grotere brand awareness.

Wil je hier als relatie van Vriendin ook deel van maken? Dat kan door op verschillende manieren te sponsoren of deel te nemen met uw product in de goodiebag. Interesse? Neem contact op met onze sales of marketing afdeling via: publishing.marketing@audax.nl.