Print

Vriendin. Echt. Zoals jij!

Print 592.000
Digitaal 1.933.178
Social Media 78.908

Print

Vriendin is een echte ‘vriendin’ aan wie je je verhaal kwijt kunt en die je begrijpt. Elke lezeres moet zich in Vriendin herkennen en voelen: ik ben niet de enige die hier tegenaan loopt. Vriendin is altijd integer, waardoor veel vrouwen hun verhaal openlijk durven te vertellen. Het voelt veilig.

Onze belofte: Met Vriendin voel je je nooit alleen.

Vriendin staat voor herkenbare, openhartige en indringende persoonlijke levensverhalen – zowel online als offline. Onze verhalen zijn authentiek, net als onze lezeressen. Niet voor niets is onze pay off: Vriendin: Echt. Zoals jij.

Daarnaast geeft Vriendin praktische tips voor thuis, in de keuken, voor beautyproducten, boeken en de laatste mode. Hiermee maken we het leven van onze lezeres makkelijker. Wij bieden inspiratie en aspiratie: wij brengen de lezeres op nieuwe ideeën. Vriendin biedt bovendien voordeel door winacties en kortingen op relevante producten. Zo verdient de lezeres Vriendin als het ware ‘terug’ in praktisch voordeel.

Vriendin is een eigentijds vrouwenweekblad waarbij overeenkomsten tussen vrouwen en gedeelde emoties van vrouwen centraal staan. Elke week presenteert Vriendin een scala aan emoties door te schrijven over het dagelijks leven van vrouwen. De toon is opgewekt zonder oppervlakkig te zijn.

Vriendin brengt in 2020 maar liefst zes specials uit:

  • Fit
  • Huis & Tuin
  • Zomer
  • Huis & DIY
  • Bak
  • Winters

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de sales afdeling via 088-133 8641 of publishing.sales@audax.nl.

Gemiddeld bereik 13+ 662.000
Verspreide gerichte oplage 87.693
Betaalde gerichte oplage 85.346