Advertentiemogelijkheden

Vriendin. Echt. Zoals jij!

Print 62.112
Digitaal 3.200.000
Social Media 135.004

Advertentiemogelijkheden

Shoppingpagina’s

Shoppings zijn pagina’s opgemaakt in redactionele stijl; in de ‘look & feel’ van de betreffende titel. De lezers ervaren deze producten als ‘tip’ van de redactie, waardoor de geloofwaardigheid toeneemt. Er dient wel nieuwswaarde (bijvoorbeeld introductie of een aanbieding) te worden gecommuniceerd. Informatie met betrekking tot tarieven treft u hier aan.

 

Advertorials

Een advertorial is een advertentie met een redactionele look & feel. Advertorials lijken meer nieuwswaarde te bevatten dan gewone advertenties, maar de vormgeving mag niet identiek zijn aan die van de echte redactionele pagina’s. Advertorials kunnen door de adverteerder zelf worden opgemaakt of in nauwe samenwerking met de redactie van Vriendin.

Optie 1: Kant en klaar materiaal aangeleverd door de klant. Goedkeuring redactie is vereist.
Optie 2: Tekst en beeld aangeleverd door de klant, opmaak door Audax Publishing.
Optie 3: Tekst, beeld en opmaak door Audax Publishing.

Het tarief bestaat uit de publiciteitskosten van een 1/1 pagina fc plus eventuele productiekosten voor de opmaak van de advertorial (optie 2 en 3). Publiciteitskosten zijn voor aftrek bureaukorting en exclusief BTW, productiekosten zijn netto en exclusief BTW (hier wordt dus geen bureaukorting over verstrekt). Bij deze vorm van adverteren wordt altijd bovenaan de pagina aangegeven dat het om een advertorial gaat.

Coverpas

Consumenten kopen een tijdschrift vaak op basis van de cover. Een coverpas is daarom een uitstekend middel om uw product onder de aandacht te brengen met een aantrekkelijke, exclusieve aanbieding voor onze lezersgroep. Combineer uw advertentiepagina’s met een coverpas voor maximale zichtbaarheid.

 

Branded content

Overige vormen van Branded content gaan altijd in nauwe samenwerking met de redactie van het blad. Eén van de mogelijkheden is een customized advertorial. Uw merk wordt bijvoorbeeld verwerkt in een DIY-tip dat als online artikel wordt geplaatst, waardoor het bericht beter gelezen wordt dan een reguliere advertorial.

Plusproposities

Wilt u meer weten over een van de bovenstaande samenwerkingen, neem dan contact op met de sales afdeling op 085-0605003 of mail ons via: info@valuezipper.nl

De redactie denkt graag met u mee. Als creatieve bladenmakers leveren wij maatwerk om uw doelgroep te bereiken en te raken. Zowel offline als online.