Partnerships

Lees je Weekend, weet je meer!

Print 64.551
Digitaal 587.218
Social media 47.495

Partnerships

Marketingproposities

Tailormade, retailacties

Weekend biedt (retail)ketens die standaard geen tijdschriften in het assortiment hebben, de mogelijkheid om hun klant te laten profiteren van exclusieve aanbiedingen. Denk aan een reguliere editie tegen een speciale prijs of een op de klant afgestemd speciaal tijdschriftenpakket. Een mooi voorbeeld is de prijsactie bij Marskramer: alleen bij Marskramer, Weekend voor slechts € 0,99. De actie werd gecommuniceerd in de huis-aan-huis¬ folder van Marskramer.

Prijspuzzel

Wekelijks publiceert Weekend de populaire prijspuzzel. Relaties van Weekend hebben de mogelijkheid om op deze pagina prijzen ter beschikking te stellen in ruil voor exposure op deze puzzelpagina.

Incentive abonnees

Regelmatig worden de abonnees van Weekend in het zonnetje gezet. Relaties van Weekend hebben de mogelijkheid om prijzen ter beschikking te stellen in ruil voor exposure op de pagina.

Weekend campagne

Gedurende het jaar wordt Weekend promotioneel ondersteund middels een radio- en/of dagbladcampagne. Wilt u meeliften in de Weekend campagne? Vraag naar de mogelijkheden.

Pakketten

Wekelijks is Weekend te vinden in aantrekkelijke tijdschriftenpakketten. Tijdschriftpakketten zijn producten die de consument meer en meer aanspreken vanwege het prijsvoordeel. Een van de succesvolste pakketten is het pakket Weekend/Party/Privé. Wilt u mee profiteren van dit succes? Sluit uw product of uitgave bij en ook uw product komt onder de aandacht van deze enthousiaste kopersgroep.

 

Wilt u meer weten over de bovenstaande samenwerkingen, neem dan contact op met de sales afdeling op 085-0605003 of mail ons via: info@valuezipper.nl