Partnerships

Bereik maar liefst 806.000 personen met Weekend of op Weekend-online.nl!

Print 806.000
Digitaal 110.574
Social media 15.661

Partnerships

Marketingproposities

Weekend en musicals

Weekend heeft een partnership met Albert Verlinde Entertainment (onderdeel van stage Entertainment): de grootste theaterproducent van reizende producties in Nederland en België. Binnen deze partnership wordt Weekend meegenomen in alle communicatie ten behoeve van de promotie van grote musicals als Dreamgirls, The Sound of Music en Agnes van God. Lezers van Weekend maken kans op het bijwonen van de première of een reguliere voorstelling van de musicals.

dream girls

Tailormade, retailacties

Weekend biedt (retail)ketens die standaard geen tijdschriften in het assortiment hebben, de mogelijkheid om hun klant te laten profiteren van exclusieve aanbiedingen. Denk aan een reguliere editie tegen een speciale prijs of een op de klant afgestemd speciaal tijdschriftenpakket. Een mooi voorbeeld is de prijsactie bij Marskramer: alleen bij Marskramer, Weekend voor slechts € 0,99. De actie werd gecommuniceerd in de huis-aan-huis¬ folder van Marskramer.

Prijspuzzel

Wekelijks publiceert Weekend de populaire prijspuzzel. Relaties van Weekend hebben de mogelijkheid om op deze pagina prijzen ter beschikking te stellen in ruil voor exposure op deze puzzelpagina.

Incentive abonnees

Regelmatig worden de abonnees van Weekend in het zonnetje gezet. Zo ontvingen abonnees begin dit jaar het branded Weekend Winkelwagenmuntje.

Weekend campagne

Gedurende het jaar wordt Weekend promotioneel ondersteund middels een radio- en/of dagbladcampagne. Wilt u meeliften in de Weekend campagne? Vraag naar de mogelijkheden.

Events

Waar de doelgroep van Weekend komt, daar kom je Weekend tegen. Zo is de Huishoudbeurs de plek waar Weekend haar lezer treft en deze van exclusieve Weekend aanbiedingen kan profiteren.

Pakketten

Wekelijks is Weekend te vinden in aantrekkelijke tijdschriftenpakketten. Tijdschriftpakketten zijn producten die de consument meer en meer aanspreken vanwege het prijsvoordeel. Een van de succesvolste pakketten is het pakket Weekend/Party. Wilt u mee profiteren van dit succes? Sluit uw product of uitgave bij en ook uw product komt onder de aandacht van deze enthousiaste kopersgroep.