Print

Lees je Weekend, weet je meer!

Print 64.551
Digitaal 587.218
Social media 47.495

Print

Weekend is een cadeautje voor iedere vrouw. Wekelijks lezen honderdduizenden Nederlanders maar wát graag over het privéleven van bekende Nederlandse mannen en vrouwen, het koningshuis én de grote sterren uit het buitenland. Wie Weekend leest is altijd op de hoogte van de laatste romances, scheidingen en leuke, opvallende nieuwtjes uit de wereld van de showbizz. Bovendien zorgen de wekelijkse interviews met de sterren zélf ook voor het nodige leesplezier.

Onze belofte: Lees je Weekend, weet je meer.

Middels het brengen van primeurs zorgt de redactie van Weekend dat de lezeres daadwerkelijk méér weet dan anderen. Ook het afgelopen jaar haalden verschillende exclusieve primeurs het nieuws, en werd ons nieuws overgenomen in veel andere media. Of het nou ging om de scheiding van Romy Monteiro, de nieuwe minnares van Humberto Tan, of de eerste foto van de nieuwe liefde van André Hazes, Weekend blijkt keer op keer het beste op de hoogte te zijn van alle showbizzbladen in Nederland. Na het lezen van de Weekend kun je met een gerust hart deelnemen aan de gesprekken bij de koffieautomaat of tijdens je wekelijks kop thee met je vriendinnen. Je bent op de hoogte van het laatste showbizznieuws, want Lees je Weekend, weet je meer!

Weekend brengt in 2021 maar liefst vier specials uit, die elk drie maanden in de winkel liggen. Kijk hier voor de planning.

Meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de sales afdeling op 085-0605003 of mail ons via: info@valuezipper.nl.

Gemiddeld bereik 13+ 618.000
Verspreide gerichte oplage 64.551
Betaalde gerichte oplage 62.405