Het tijdschrift Mijn Geheim is al al ruim 45 jaar lang een blad vol levensverhalen. Elke editie bevat zes tot zeven persoonlijke interviews rond levensthema’s zoals relatie en seksualiteit, gezin en kinderen, gezondheid, psychologie, werk en geld.Elk interview gaat uit van de kracht van de geïnterviewde en is inspirerend voor de lezeres.

Mijn Geheim is een vriendin die haar hartsgeheimen toevertrouwt of vertelt wat haar is overkomen. Zij voelt hierbij erkenning en herkenning en ervaart troost en steun voor haar eigen problemen of uitdagingen. Mijn Geheim is de plek waar vrouwen (en ook mannen) terecht kunnen om ervaringen te delen, met lotgenoten in contact te zijn, troost te zoeken, advies in te winnen en te geven, kracht te bieden en te krijgen. De missie van Mijn Geheim is delen, verbinden en versterken.

Dit doet Mijn Geheim door herkenbare persoonlijke levensverhalen van gewone mensen te publiceren en de mogelijkheid te bieden om met lotgenoten in contact te zijn. Persoonlijke verhalen,
uit het leven gegrepen, die hartverwarmend zijn en je raken. Hierbij spelen, naast het magazine en de special, de website en sociale media van Mijn Geheim een belangrijke rol.

Mijn Geheim, verhalen die vrouwen raken

Socials

Lezersprofiel

De lezeres van Mijn Geheim is tussen de 35 en 60 jaar en heeft een gezin. Ze werkt parttime of is fulltime huisvrouw. Samen met haar partner heeft zij een modaal of iets onder modaal inkomen.

Ze is een sociale vrouw met een groot empathisch vermogen. Ze is zeer geïnteresseerd in haar medemens en leeft intens met haar mee. Dit straalt zij uit en laat zij zien door zich ook in te zetten voor anderen. Haar moeder, haar partner en haar vriendinnen zijn heel belangrijk voor haar, maar haar kinderen komen op de eerste plaats. Ze is het type van ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’, no nonsense, hard werken maar op zijn tijd ook ruimte inbouwen voor ontspanning. Een weekendje weg doet zij het liefst met het hele gezin.

Genieten, zekerheid en hulpvaardigheid zijn belangrijke waarden in haar leven. Zij houdt van echte verhalen die haar iets doen, en ze weet dat de verhalen in Mijn Geheim verteld worden door vrouwen zoals zij, die dit echt hebben meegemaakt.

Oplage

39.779

Unieke bezoekers

11.886

Social Media

5.374

Downloads

Adverteren?

Bereik een brede, ondernemende en loyale doelgroep via onze magazines, specials, websites, socials, nieuwsbrieven en/of events.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie, advertorial, branded content of een online campagne in onze merken? Wilt u de mogelijkheden bespreken van een creatieve samenwerking of commercieel partnership? Of heeft u een andere vraag? Dan kunt u ons sales bureau bereiken op: