Vriendin is een echte ‘vriendin’ aan wie je je verhaal kwijt kunt en die je begrijpt. Elke lezeres moet zich in Vriendin herkennen en voelen dat zij niet de enige is die tegen bepaalde dingen aan loopt.

Onze belofte: Met Vriendin voel je je nooit alleen.

Vriendin staat voor herkenbare, openhartige en indringende persoonlijke levensverhalen – zowel online als offline. Onze verhalen zijn authentiek, net als onze lezeressen. Niet voor niets is onze pay off: Vriendin: Echt. Zoals jij.

Daarnaast geeft Vriendin praktische tips voor thuis, in de keuken, voor beautyproducten, boeken en de laatste mode. Hiermee maken we het leven van onze lezeres makkelijker. Wij bieden inspiratie en aspiratie: wij brengen de lezeres op nieuwe ideeën. Vriendin biedt bovendien voordeel door winacties en kortingen op relevante producten. Zo verdient de lezeres Vriendin als het ware ‘terug’ in praktisch voordeel.

Socials

Lezersprofiel

Onze lezeres is de spil van haar gezin of vriendengroep en werkt meestal parttime. Ze houdt van geborgenheid, maakt het graag gezellig en zorgt voor anderen. Daarin vergeet ze zichzelf soms. Ze houdt van koken – maar niet te ingewikkeld. Ze houdt ook van lezen (vooral Nederlandstalige thrillerschrijfsters): een momentje voor haarzelf. Ze verwent zichzelf met mooie beautyproducten en heeft interesse in de laatste modetrends. Liever geen rok, maar een mooie broek: ‘Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’.

Ze gaat op vakantie in Europa, liefst naar een camping. Als de kinderen het leuk hebben, geniet zij ook. Shoppen met vriendinnen of lekker eten met familie doet ze het liefst. Onze lezeres is daarbij sterk prijsbewust: ze moet goed op haar budget letten.

De Vriendin lezeres is een sterke vrouw die veel op haar schouders neemt. Ze heeft het druk en beseft dat het leven niet alleen leuk is. Lezen over andere sterke vrouwen biedt haar herkenning. Met Vriendin voelt zij zich nooit alleen.

Oplage

46.270

Unieke bezoekers

2.205.760

Social Media

144.987

Nieuwsbrief

36.310

Downloads

Adverteren?

Bereik een brede, ondernemende en loyale doelgroep via onze magazines, specials, websites, socials, nieuwsbrieven en/of events.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie, advertorial, branded content of een online campagne in onze merken? Wilt u de mogelijkheden bespreken van een creatieve samenwerking of commercieel partnership? Of heeft u een andere vraag? Dan kunt u ons sales bureau bereiken op: