Hou je van Nederland, dan hou je van Party! Wij staan voor vaderlandse gezelligheid, brengen wekelijks de Hollandse sterren bij de lezers thuis. Party barst (net als onze lezers) van de levenslust, Party zit bovenop het shownieuws, maar oordeelt niet, is respectvol en soms een beetje stout. Party is vooral gezellig en wil de lezer vermaken op vele vlakken. Party heeft humor (zowel in beeld als in tekst) en zorgt wekelijks voor een glimlach op het gezicht van de lezers. De lezer moet bij de laatste pagina het gevoel hebben: ik ben duidelijk niet de enige bij wie het weleens tegenzit in het leven. En die wetenschap geeft de Party-lezer een fijn gevoel. Party geeft haar lezers wekelijks een uniek inkijkje in het privéleven van de Nederlandse artiesten.

Met onze openhartige interviews en onthullende reportages, maar ook met onze Lifestyle, Beauty en Culinair rubrieken weten we onze lezers te informeren en te vermaken. Onze puzzels zijn enorm populair, in de Party-lezers schuilt overduidelijk een fanatieke puzzelaar. De prachtige prijzen die te winnen zijn kunnen eveneens rekenen op applaus in de huiskamers.
De Party-lezers blijven graag op de hoogte van het wel en wee van de Hollandse artiesten en in die behoefte voorziet Party hen met veel enthousiasme en plezier. Onze belofte: Met Party is het altijd feest! Party is niet vies van een sappige roddel, maar is er nooit op uit om iemand opzettelijk onderuit te halen. Party staat voor vaderlandse showbizz, informatief, vermakelijk, levenslustig, gezelligheid en polonaise.

PARTY, hart voor de Hollandse showbizz

Socials

Lezersprofiel

De Party-lezeres is tussen 25 en 75 jaar. Zij zet haar familie altijd op de eerste plaats en heeft een belangrijke rol binnen het gezin. Ze staat positief in het leven en houdt van de Nederlandse showbizz. De Party-lezeres maakt het thuis graag gezellig, met de grootste Hollandse hits zingt zij luidkeels mee. Ze gaat geregeld naar een concert met vriendinnen of staat vooraan bij de lokale braderie waar een Hollandse artiest optreedt. Ze heeft grote belangstelling voor mode en cosmetica, kinderen, reizen, koken en eten. De Party-lezeres houdt van oer-Hollandse tradities als Sinterklaas en Kerstmis. Ze gaat minstens twee keer per jaar op vakantie; Benidorm verkiest zij boven het jetseteiland Ibiza. Medische zaken hebben ook haar interesse. De Party-lezeres kan het geld niet klakkeloos laten rollen, ze is prijsbewust. Wat ze koopt, dat moet van een goede kwaliteit zijn. De tips in Party over beautyproducten, boeken, reisjes en woonaccessoires neemt zij ter harte. Ze houdt van een feestje op zijn tijd, lekker dansen, eten en drinken. Maar het allerliefste zit zij met haar familie op de bank tv te kijken. Programma’s als Ik Hou Van Holland en The Voice of Holland kijkt zij gezellig met haar kinderen. Terwijl de Party-lezeres televisie kijkt, maakt haar echtgenoot de puzzel in Party. Zij droomt er al jaren van om eens in de (puzzel)prijzen te vallen. Ook in haar leven heeft het immers weleens tegengezeten, waardoor zij een mazzeltje nog meer weet te waarderen. Als zij Party leest realiseert zij zich weer dat zij echt niet de enige is bij wie het soms flink tegenzit in het leven. Dat geeft haar kracht. En dat is de reden dat zij Party een feestje om te lezen vindt.

De lezers van Party zijn bovenmatig geïnteresseerd in shownieuws, beauty, wonen, mode, musicals, lekker eten en gezondheid. In haar vrije tijd puzzelt ze, bezoekt ze graag een pretpark of dierenpark en speelt ze games op social media.

Oplage

38.052

Unieke bezoekers

104.680

Social Media

4.834

Downloads

Adverteren?

Bereik een brede, ondernemende en loyale doelgroep via onze magazines, specials, websites, socials, nieuwsbrieven en/of events.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie, advertorial, branded content of een online campagne in onze merken? Wilt u de mogelijkheden bespreken van een creatieve samenwerking of commercieel partnership? Of heeft u een andere vraag? Dan kunt u ons sales bureau bereiken op: