Over ons

Audax Publishing BV is een full service uitgever met een sterk portfolio eigen mediamerken. Wij bieden kwalitatieve content, een aantrekkelijk printbereik en een groot aantal digitale volgers.  Met de kennis van onze doelgroep zijn wij een uitermate interessante mediapartner voor u en kunnen wij u als adverteerder, optimaal bedienen.

Het portfolio van Audax Publishing bevindt zich op twee domeinen: het domein Entertainment met de bekende mediamerken Party, Royalty en Weekend, en het domein Vrouw met de gerenommeerde mediamerken Mijn Geheim, Santé en Vriendin.

Ons printbereik is gemiddeld 2 miljoen vrouwen per editie. Op digitaal vlak groeien onze mediamerken elke maand. Via de websites hebben we maandelijks 4 miljoen unieke bezoekers. Middels onze digitale nieuwsbrieven communiceren wij met 50.000 nieuwsbrief abonnees. En via de social kanalen hebben de merken maar liefst 250.000 volgers. Zeer mooie merkbereiken die een effectieve cross mediale campagne garanderen.

Naast onze eigen toonaangevende mediamerken voorziet Audax Publishing ook in services voor derden: van idee, tot content creatie en vormgeving oftewel custom publishing. Maar ook van traffic- en drukwerkinkoop tot marketing en communicatie, vaak extra versterkt door ons eigen bereik en onze kanalen. Een team van ervaren specialisten werkt volledig op maat voor uw merk en uw specifieke doelgroep.

Samenwerken?

Wilt u samenwerken, uw product of dienst onder de aandacht brengen, uw (cross mediale) campagne bij ons plaatsen of een beroep doen op onze specialisten voor maatwerk? Vertel ons via e-mail of telefoon, uw wensen en wij doen u graag een passend voorstel.

Adverteren?

Bereik een brede, ondernemende en loyale doelgroep via onze magazines, specials, websites, socials, nieuwsbrieven en/of events.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie, advertorial, branded content of een online campagne in onze merken? Wilt u de mogelijkheden bespreken van een creatieve samenwerking of commercieel partnership? Of heeft u een andere vraag? Dan kunt u ons sales bureau bereiken op:

Onze merken

Het portfolio van Audax Publishing bevindt zich op twee domeinen: het domein Entertainment met de bekende mediamerken Party, Royalty en Weekend, en het domein Vrouw met de gerenommeerde mediamerken Mijn Geheim, Santé en Vriendin.

Vriendin

Vriendin is een echte ‘vriendin’ aan wie je je verhaal kwijt kunt en die je begrijpt. Elke lezeres moet zich in Vriendin herkennen en voelen dat zij niet de enige is die tegen bepaalde dingen aan loopt.

Weekend

Weekend is voor iedereen die op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws over de sterren uit binnen- en buitenland. Lees je Weekend, weet je meer.

Party

Hou je van Nederland, dan hou je van Party! Wij staan voor vaderlandse gezelligheid, brengen wekelijks de Hollandse sterren bij de lezers thuis.

Santé

Santé staat voor gezond leven, je energiek voelen en lekker in je vel zitten.

Royalty

Royalty is het grootste tijdschrift over vorsten en is dé autoriteit op het gebied van alles omtrent de nationale en internationale koningshuizen.

Mijn Geheim

Mijn Geheim is een vriendin die jou haar hartsgeheimen toevertrouwt of die jou vertelt wat haar is overkomen.