Over ons

Audax Publishing is dé sales partner in media!

Met een toonaangevend portfolio in print en online, is Audax Publishing een van de grootste sales organisaties voor media in Nederland. Met een breed bereik van de merken van Audax Publishing kan de adverteerder optimaal worden bediend. Hierdoor wordt het op grote schaal mogelijk de salesactiviteiten te verbreden op alle platformen in print, online en op de winkelvloer.

Winnen met creativiteit

Wij geloven in het gewoon doen en in het uitproberen van nieuwe ideeën. In een markt die op slot zit, kun je alleen winnen met lef en creativiteit. Wij geloven erin dat wanneer jij jezelf uitdaagt continu nieuwe dingen te blijven bedenken, je er wel komt. En dat betaalt zich uit: Audax Publishing komt qua oplagecijfers beter uit de bus dan het gemiddelde in de markt ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De directie mag terugkijken op een succesvol jaar. Wij hebben hier met z’n allen iets gedaan wat eigenlijk niet kon, maar wat toch is gelukt. Daar halen wij onze energie uit!

Samenwerken en ook succesvol zijn?

Bent u uitgever of media-exploitant en wilt u ook samenwerken? Vertel het ons via het contactformulier, e-mail of telefoon uw ambitie en wij doen u graag een passend voorstel.