Santé

Bereik 185.000 vrouwen
met Santé of op Sante.nl

Print 185.000
Digitaal 79.505
Social Media 15.025

Print

Gezond leven is gelukkig leven

Santé is hét magazine voor liefhebbers van een gezonde levensstijl. Een gezond leven is een gelukkig leven, dat is de boodschap die Santé aan haar lezers meegeeft. Een boodschap waarop u als adverteerder uitstekend kunt aanhaken in vijf verschillende, duidelijk herkenbare thema's:

Gezond leven Gelukkig leven Fit leven Mooi leven Lekker leven

De verschillende thema’s vormen aparte katernen in Santé, waar u als adverteerder specifiek voor kunt kiezen. Gezond Leven geeft antwoord op praktische gezondheidsvragen en is dus heel praktisch van aard. Gelukkig Leven geeft inzicht in onderwerpen over psyche en relaties. In Mooi Leven…

lees meer
Netto bereik 13+ 185.000
Verspreide gerichte oplage 62.534
Betaalde gerichte oplage 54.720

Digitaal

Sante.nl

Veel vrouwen zoeken online naar informatie op het gebied van gezondheid, geluk en een fit, mooi en gezond leven. Op santé.nl vinden zij het laatste nieuws over deze onderwerpen. Met mooie aanbiedingen en aantrekkelijke klik- & winacties.

Bezoek Sante.nl

Op alle orders zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van Audax Publishing B.V. van toepassing. Deze Algemene Advertentievoorwaarden zijn hier terug te vinden en worden op uw verzoek kosteloos aan u toegezonden.

lees meer
Uniek bereik 79.505
Pageviews 170.682
Nieuwsbrief 40.413
Social media 15.025

Partnerships

Marketing proposities

Joint promotion

Santé gaat de samenwerking aan met andere sterke merken. Wij bieden onze lezers graag iets extra’s! En voor u is dit een mooie gelegenheid om uw advertentiepagina’s te ondersteunen met een leuke actie. Zo komt u op meerdere manieren binnen bij uw doelgroep. Een samenwerking kan in iedere mogelijke vorm worden gezocht, gericht op één van de vijf redactionele pijlers of breed ingestoken.

Winactie

Iedere maand staat er in Santé een pagina vol winacties, passend bij het niche ümfeld van de titel. De te winnen producten worden inblad full-color…

lees meer