Santé

Inspiratie voor een healthy lifestyle 

Print 34.372
Digitaal 527.321
Social Media 28.440

Print

Gezond leven is gelukkig leven

Santé is hét tijdschrift voor vrouwen die bewust gezond, energiek en gelukkig in het leven willen staan. Of het nu gaat om gezonde gewoonten, lekker eten, bewegen, in balans blijven, werk, liefde, seks en relaties, of er verzorgd uitzien; de verhalen en adviezen in Santé helpen vrouwen op weg naar een healthy & happy lifestyle. Santé is altijd deskundig, nuchter en positief. Je doet het al heel goed – en misschien kan het met onze hulp nog beter.

Onze belofte: inspiratie voor een healthy lifestyle

Santé staat voor gezond leven, je energiek voelen en lekker in je vel zitten. Door bewuste…

lees meer
Netto bereik 13+ 159.000
Verspreide gerichte oplage 34.372
Betaalde gerichte oplage 21.154

Digitaal

Sante.nl

Veel vrouwen zoeken online naar informatie op het gebied van gezondheid, geluk en een fit, mooi en gezond leven. Op de vernieuwde sante.nl vinden zij het laatste nieuws over deze onderwerpen. Met mooie aanbiedingen en aantrekkelijke klik- & winacties.

Bezoek Sante.nl

Social Media: Santé is ook actief op diverse social media kanalen waaronder; Facebook, Instagram,

lees meer
Unieke bezoekers 527.321
Pageviews 1.903.967
Nieuwsbrief 24.512
Facebook 17.730
Instagram 6.121
Pinterest 2.794
Twitter 1.786

Partnerships

Marketing proposities

Joint promotion

Santé gaat de samenwerking aan met andere sterke merken. Wij bieden onze lezers graag iets extra’s! En voor u is dit een mooie gelegenheid om uw advertentiepagina’s te ondersteunen met een leuke actie. Zo komt u op meerdere manieren binnen bij uw doelgroep. Een samenwerking kan in iedere mogelijke vorm worden gezocht, gericht op één van de vijf redactionele pijlers of breed ingestoken.

Winactie

Iedere maand staat er in Santé een pagina vol winacties, passend bij het niche ümfeld van de titel. De te winnen producten worden…

lees meer