Santé

Bereik 194.000 vrouwen
met Santé of op Sante.nl

Print 194.000
Digitaal 79.111
Social Media 20.599

Print

Gezond leven is gelukkig leven

Santé is hét tijdschrift voor vrouwen die bewust gezond, energiek en gelukkig in het leven willen staan. Of het nu gaat om gezonde gewoonten, lekker eten, bewegen, in balans blijven, werk, liefde, seks en relaties, of er verzorgd uitzien; de verhalen en adviezen in Santé helpen vrouwen op weg naar een healthy & happy lifestyle. Santé is altijd deskundig, nuchter en positief. Je doet het al heel goed – en misschien kan het met onze hulp nog beter.

Onze belofte: inspiratie voor een healthy lifestyle

Santé staat voor gezond leven, je energiek voelen en lekker in je vel zitten. Door bewuste…

lees meer
Netto bereik 13+ 194.000
Verspreide gerichte oplage 57.220
Betaalde gerichte oplage 42.462

Digitaal

Sante.nl

Veel vrouwen zoeken online naar informatie op het gebied van gezondheid, geluk en een fit, mooi en gezond leven. Op de vernieuwde sante.nl vinden zij het laatste nieuws over deze onderwerpen. Met mooie aanbiedingen en aantrekkelijke klik- & winacties.

Bezoek Sante.nl

Social Media: Santé is ook actief op diverse social media kanalen waaronder; Facebook, Instagram,

lees meer
Uniek bereik 80.135
Pageviews 158.162
Nieuwsbrief 14.717
Facebook 15.302
Instagram 5.257

Partnerships

Marketing proposities

Joint promotion

Santé gaat de samenwerking aan met andere sterke merken. Wij bieden onze lezers graag iets extra’s! En voor u is dit een mooie gelegenheid om uw advertentiepagina’s te ondersteunen met een leuke actie. Zo komt u op meerdere manieren binnen bij uw doelgroep. Een samenwerking kan in iedere mogelijke vorm worden gezocht, gericht op één van de vijf redactionele pijlers of breed ingestoken.

Winactie

Iedere maand staat er in Santé een pagina vol winacties, passend bij het niche ümfeld van de titel. De te winnen producten worden…

lees meer