Vriendin

Vriendin. Echt. Zoals jij!

Print 62.112
Digitaal 3.200.000
Social Media 135.004

Print

Vriendin is een echte ‘vriendin’ aan wie je je verhaal kwijt kunt en die je begrijpt. Elke lezeres moet zich in Vriendin herkennen en voelen: ik ben niet de enige die hier tegenaan loopt. Vriendin is altijd integer, waardoor veel vrouwen hun verhaal openlijk durven te vertellen. Het voelt veilig.

Onze belofte: Met Vriendin voel je je nooit alleen.

Vriendin staat voor herkenbare, openhartige en indringende persoonlijke levensverhalen - zowel online als offline. Onze verhalen zijn authentiek, net als onze lezeressen. Niet voor niets is onze pay off: Vriendin: Echt. Zoals jij.

Daarnaast geeft Vriendin praktische tips voor thuis, in de keuken, voor…

lees meer
Gemiddeld bereik 13+ 539.000
Verspreide gerichte oplage 62.112
Betaalde gerichte oplage 61.048

Digitaal

Vriendin.nl

Op Vriendin.nl vind je een mix van actualiteiten en herkenbare, persoonlijke verhalen. Dagelijks geven we je handige tips, praktische informatie op het gebied van psyche, gezondheid en relaties én selecteren de nieuwtjes die je niet wilt missen.

De site heeft een bereik van maandelijks 2,6 miljoen unieke bezoekers en 14,3 miljoen pageviews.

Kernwaarden: herkenbaar, echt, dichtbij, persoonlijk, actueel, betrokken.

Bij Vriendin.nl is de bezoekster altijd welkom, of ze nu op zoek is naar tips voor een kinderfeestje of iemand een hart onder de riem wil steken. Vriendin wordt gemaakt voor elke vrouw en elke vrouw voelt zich thuis bij…

lees meer
Uniek bereik 3.200.000
Pageviews 3.341.613
Nieuwsbrief 24.698
Facebook 103.458
Instagram 24.042
Twitter 4.595
Pinterest 2.246

Partnerships

Marketing proposities

Joint promotion

Vriendin zoekt altijd het contact met sterke merken om een samenwerking op te zetten. Wij bieden onze lezers graag iets extra’s! En voor u is dit een mooie gelegenheid om uw advertentiepagina’s te ondersteunen met een leuke actie. Zo komt u op meerdere manieren binnen bij uw doelgroep.

Een goed voorbeeld hiervan is Disneyland Paris, waarmee wij jaarlijks een samenwerking hebben in de vorm van grote, exclusieve winacties en een jaarlijkse lezeressenreis. Maar een samenwerking kan in iedere mogelijke vorm worden gezocht. Denk bijvoorbeeld eens aan een…

lees meer