Vriendin

Vriendin. Echt. Zoals jij!

Print 592.000
Digitaal 1.933.178
Social Media 78.908

Print

Vriendin is een echte ‘vriendin’ aan wie je je verhaal kwijt kunt en die je begrijpt. Elke lezeres moet zich in Vriendin herkennen en voelen: ik ben niet de enige die hier tegenaan loopt. Vriendin is altijd integer, waardoor veel vrouwen hun verhaal openlijk durven te vertellen. Het voelt veilig.

Onze belofte: Met Vriendin voel je je nooit alleen.

Vriendin staat voor herkenbare, openhartige en indringende persoonlijke levensverhalen - zowel online als offline. Onze verhalen zijn authentiek, net als onze lezeressen. Niet voor niets is onze pay off: Vriendin: Echt. Zoals jij.

Daarnaast geeft Vriendin praktische tips voor thuis, in de keuken, voor…

lees meer
Gemiddeld bereik 13+ 662.000
Verspreide gerichte oplage 87.693
Betaalde gerichte oplage 85.346

Digitaal

Vriendin.nl

Op Vriendin.nl vind je een mix van actualiteiten en herkenbare, persoonlijke verhalen. Dagelijks geven we je handige tips, praktische informatie op het gebied van psyche, gezondheid en relaties én selecteren de nieuwtjes die je niet wilt missen.

De site heeft een bereik van maandelijks 1,6 miljoen unieke bezoekers en 8,5 miljoen pageviews.

Kernwaarden: herkenbaar, echt, dichtbij, persoonlijk, actueel, betrokken.

Bij Vriendin.nl is de bezoekster altijd welkom, of ze nu op zoek is naar tips voor een kinderfeestje of iemand een hart onder de riem wil steken. Vriendin wordt gemaakt voor elke vrouw en elke vrouw voelt zich thuis bij…

lees meer
Uniek bereik 1.933.178
Pageviews 8.700.000
Nieuwsbrief 7.956
Facebook 64.950
Instagram 13.958

Specials

Vriendin brengt in 2020 maar liefst zes specials en zes Bookazines uit.

  • Vriendin Gezond
  • Vriendin Tuin & Huis
  • Vriendin Zomer
  • Vriendin Wonen
  • Vriendin Winter
  • Vriendin Bakken

(meer…)

lees meer

Partnerships

Marketing proposities

Joint promotion

Vriendin zoekt altijd het contact met sterke merken om een samenwerking op te zetten. Wij bieden onze lezers graag iets extra’s! En voor u is dit een mooie gelegenheid om uw advertentiepagina’s te ondersteunen met een leuke actie. Zo komt u op meerdere manieren binnen bij uw doelgroep.

Een goed voorbeeld hiervan is Disneyland Paris, waarmee wij jaarlijks een samenwerking hebben in de vorm van grote, exclusieve winacties en een jaarlijkse lezeressenreis. Maar een samenwerking kan in iedere mogelijke vorm worden gezocht. Denk bijvoorbeeld eens aan een…

lees meer