Weekend

Lees je Weekend, weet je meer!

Print 64.551
Digitaal 587.218
Social media 47.495

Print

Weekend is een cadeautje voor iedere vrouw. Wekelijks lezen honderdduizenden Nederlanders maar wát graag over het privéleven van bekende Nederlandse mannen en vrouwen, het koningshuis én de grote sterren uit het buitenland. Wie Weekend leest is altijd op de hoogte van de laatste romances, scheidingen en leuke, opvallende nieuwtjes uit de wereld van de showbizz. Bovendien zorgen de wekelijkse interviews met de sterren zélf ook voor het nodige leesplezier.

Onze belofte: Lees je Weekend, weet je meer.

Middels het brengen van primeurs zorgt de redactie van Weekend dat de lezeres daadwerkelijk méér weet dan anderen. Ook het afgelopen jaar haalden verschillende exclusieve primeurs het…

lees meer
Gemiddeld bereik 13+ 618.000
Verspreide gerichte oplage 64.551
Betaalde gerichte oplage 62.405

Digitaal

Weekend-online.nl

Uw dagelijkse dosis nieuws over het koningshuis, spraakmakend showbizznieuws en de meest opzienbarende foto’s zowel op de rode loper als in de privé-sfeer. Ook wordt er onder de noemer ‘Uit het leven gegrepen’ geschreven over op het oog alledaagse, maar toch bijzondere gebeurtenissen uit het gewone leven en vindt de bezoeker allerlei praktische tips. Weekend-online bereikt vrouwen van 25 jaar en ouder.

Bezoek Weekend-online.nl

Voor meer informatie over posities ga naar Tarieven en Formaten.

Social media: Weekend is ook actief op de social media kanalen Facebook &

lees meer
Uniek bereik 587.218
Pageviews 2.586.162
Facebook 24.403
Instagram 19.974
Twitter 3.118
Nieuwsbrief 372

Partnerships

Marketingproposities

Tailormade, retailacties

Weekend biedt (retail)ketens die standaard geen tijdschriften in het assortiment hebben, de mogelijkheid om hun klant te laten profiteren van exclusieve aanbiedingen. Denk aan een reguliere editie tegen een speciale prijs of een op de klant afgestemd speciaal tijdschriftenpakket. Een mooi voorbeeld is de prijsactie bij Marskramer: alleen bij Marskramer, Weekend voor slechts € 0,99. De actie werd gecommuniceerd in de huis-aan-huis¬ folder van Marskramer.

Prijspuzzel

Wekelijks publiceert Weekend de populaire prijspuzzel. Relaties van Weekend hebben de mogelijkheid…

lees meer