Weekend

Bereik maar liefst 806.000 personen met Weekend of op Weekend-online.nl!

Print 806.000
Digitaal 110.574
Social media 15.661

Print

Lees je Weekend, weet je alles

Weekend is voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de ins & outs op het gebied van de nationale en internationale showbizz. Weekend brengt het laatste nieuws over de sterren als eerste. Naast persoonlijke interviews, exclusieve reportages en columns van onder andere Patty Brard en Marc van der Linden, heeft Weekend de zeer populaire rubriek van Ingrid Kortooms, waarin aandacht wordt gegeven voor eten, drinken, leven en gezondheid. Weekend is al jaren marktleider in de losse verkoop, met name in het foodsegment, dus u bereikt met Weekend dé beslissende boodschapper.

Weekend brengt…

lees meer
Gemiddeld bereik 13+ 806.000
Verspreide gerichte oplage 89.566
Betaalde gerichte oplage 86.080

Digitaal

Weekend-online.nl

Uw dagelijkse dosis nieuws over het koningshuis, spraakmakend showbizznieuws en de meest opzienbarende foto’s zowel op de rode loper als in de privé-sfeer. Ook wordt er onder de noemer ‘Uit het leven gegrepen’ geschreven over op het oog alledaagse, maar toch bijzondere gebeurtenissen uit het gewone leven en vindt de bezoeker allerlei praktische tips. Weekend-online bereikt vrouwen van 25 jaar en ouder.

Bezoek Weekend-online.nl

Op alle orders zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van Audax Publishing B.V. van toepassing. Deze Algemene Advertentievoorwaarden zijn hier terug te vinden en worden op uw verzoek kosteloos…

lees meer
Uniek bereik 110.574
Pageviews 281.931
Social media 15.661

Partnerships

Marketingproposities

Weekend en musicals

Weekend heeft een partnership met Albert Verlinde Entertainment (onderdeel van stage Entertainment): de grootste theaterproducent van reizende producties in Nederland en België. Binnen deze partnership wordt Weekend meegenomen in alle communicatie ten behoeve van de promotie van grote musicals als Dreamgirls, The Sound of Music en Agnes van God. Lezers van Weekend maken kans op het bijwonen van de première of een reguliere voorstelling van de musicals.

Tailormade, retailacties

Weekend biedt (retail)ketens die standaard geen tijdschriften in het assortiment hebben, de mogelijkheid om hun klant te laten…

lees meer